Locuri de muncă atractive în domeniul prelucrării lemnului

DREMO este o companie de familie din Saxonia, prestatoare de resurse umane și servicii de personal. Din 1996, suntem un partener de încredere pentru colaboratorii și clienții noștri. Dacă sunteți pasionat de prelucrarea lemnului, atunci vă așteptăm în echipa noastră. 

La moment oferim următoarele locuri de muncă:

Nu există momentan oferte disponibile.

În cadrul companiei noastre aveți posibilitatea să participați la proiecte mari și de înaltă calitate.

Angajații noștri sunt implicați, printre altele, la crearea designului de interior de înaltă calitate al celor mai mari iahturi din lume. Ei sunt responsabili de perfecționarea suprafețelor, lucrează la mașini cu comandă numerică sau la construcția interioară a băncilor. În plus, angajații noștri produc echipament pentru terenurile de agrement destinate societății înalte sau standuri de calitate superioară la expoziții pentru companii bine-cunoscute precum Porsche, Rolex, și Armani. Amenajarea magazinelor și a restaurantelor reprezintă un alt domeniu popular și variat unde activează angajații noștri. Aceștia sunt implicați de la primele lucrări de construcție și până la ceremonia de deschidere. Un domeniu permanent de activitate este industria mobilei, fie că vorbim de producția în serie, sau individualizată. Angajații noștri sunt, de asemenea, foarte flexibili când este vorba de producția de ferestre și uși de toate tipurile. Aceștia se specializează în fiecare an în noile sisteme și tehnologii de producere.

Toate proiectele au o durată de câteva luni. Când unul se finisează, treceți pur și simplu la altul.

Ce oferim noi:

  • un loc de muncă pe perioadă nedeterminată
  • asigurări sociale și salarii tarifare atractive
  • sporuri pentru orele suplimentare, lucrul în zilele de odihnă și pe timp de noapte
  • prime de concediu și de Crăciun
  • la dorință, plăți săptămânale
  • până la 30 zile de concediu în an
  • la necesitate, îmbrăcăminte de lucru și echipament de siguranță
  • contribuții la pensiile ocupaționale

În plus, vă garantăm o elaborare și planificare calitativă a însărcinărilor dumneavoastră, precum și, asistență individuală și profesională prin intermediul persoanei dvs. de contact. Iar dacă vă doriți să lucrați la nivel național, atunci vă putem organiza o cazare individuală potrivită.

Convingeți-vă și singuri!

Aveți întrebări?

Dacă aveți careva întrebări legate de ofertele de muncă sau compania noastră, contactați-ne fără ezitare. Programul de lucru: Lu-Vi 7:30-16:30. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

Persoana de contact:

Natalia Botnaru
Consultantă resurse umane și recrutare
E-Mail: munca@dremo.com
Telefon: +49 351 89775-29