Locuri de muncă atractive în domeniul sanitar / căldură / climatizare

DREMO este o companie de familie din Saxonia, prestatoare de resurse umane și servicii de personal. Din 1996, suntem un partener de încredere pentru colaboratorii și clienții de pe întreg teritoriul federal. Vă doriți o carieră în domeniul menționat? Atunci bine ați venit în echipă! 

La moment oferim următoarele locuri de muncă:

Nu există momentan oferte disponibile.

Participarea dumneavoastră la realizarea unor proiecte atractive vă va umple de mândrie.

Participând activ la instalarea unor sisteme de încălzire de eficiență majoră, a tehnologiilor și echipamentelor de ultimă generație, la controlul sofisticat al climatizării și ventilației încăperilor, precum și tehnologiei fotovoltaice moderne, realizați proiecte atractive, care au un efect pozitiv asupra imaginii clădirilor publice și îmbunătățesc calitatea clădirilor rezidențiale. O să fiți implicați în proiecte de lungă durată, cu sarcini de lucru variate și sofisticate.

Ce oferim noi:

  • un loc de muncă pe perioadă nedeterminată
  • asigurări sociale și salariu tarifar atractiv
  • sporuri pentru orele suplimentare, lucrul în timpul zilelor de duminică și alte sărbători legale, și munca pe timp de noapte
  • prime de concediu și de Crăciun
  • la dorință, plăți săptămânale
  • până la 30 de zile de concediu în an
  • la necesitate, îmbrăcăminte de lucru și echipament de siguranță
  • contribuții la pensiile ocupaționale

În plus, vă garantăm o elaborare și planificare calitativă a însărcinărilor dumneavoastră, precum și, asistență individuală și profesională prin intermediul persoanei dvs. de contact. Iar dacă vă doriți să lucrați la nivel național, atunci vă putem organiza o cazare individuală potrivită.

Convingeți-vă și singuri!

Aveți întrebări?

Dacă aveți careva întrebări legate de ofertele de muncă sau compania noastră, contactați-ne fără ezitare. Programul de lucru: Lu-Vi 7:30-16:30. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

Persoana de contact:

Natalia Botnaru
Consultantă resurse umane și recrutare
E-Mail: munca@dremo.com
Telefon: +49 351 89775-29